Džiungarijos žiurkėnų forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Džiungarijos žiurkėnų forumas

Džiungarijos žiurkėnų mylėtojų ir augintojų klubas

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

susilaužė koja

Go down 
+6
deimante
Burbuliukas_Liza
skaivulka
Urtytea
domuxax
Aida
10 posters
AutoriusPranešimas
Aida

Pranešimų skaičius : 1

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyPir. 02 08, 2010 2:07 am

Mano peliukas susilaužė koja ir aš labai bijau kad jam nieko nebutu nutike.gal galite man patatarti. Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

Pranešimų skaičius : 207

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyPir. 02 08, 2010 3:05 am

Labas tu tik nesupyk bet jei nori parašyti apie kad tavo žiurkėnui sulužo koja tai yra kitu skilčiu pvz: tema susiduriau su... o del to nereikia kurti naujos temos .
Atgal į viršų Go down
Urtytea

Pranešimų skaičius : 17

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyPir. 02 08, 2010 3:42 pm

Aida rašo:
Mano peliukas susilaužė koja ir aš labai bijau kad jam nieko nebutu nutike.gal galite man patatarti. Rolling Eyes

manau-nunesk pas veterinara:)
Atgal į viršų Go down
skaivulka

skaivulka

Pranešimų skaičius : 97

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyAntr. 02 09, 2010 1:50 am

o as patarciau labiau priziureti savo ziurkena. jei jau jis kojas susilauzo, tai prieziuros kaip sakoma - NERASTA Rolling Eyes Suspect
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

Pranešimų skaičius : 207

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyAntr. 02 09, 2010 2:45 am

Tai ka jis dare kad net koja susilauze Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Burbuliukas_Liza

Burbuliukas_Liza

Pranešimų skaičius : 27

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptySk. 02 21, 2010 5:07 pm

skaivulka rašo:
o as patarciau labiau priziureti savo ziurkena. jei
jau jis kojas susilauzo, tai prieziuros kaip sakoma - NERASTA Rolling Eyes Suspect

Skaivulka, aš abejoju, kad eidama į mokyklą, nešiesi savo žiurkėnus. Važiuodama į kaimą taip pat nevisada. Draugės gimtadienis, susirgau ir atsiguliau į ligonę ar kažkas panašaus, bet aš turiu būtinai neštis ten savo žiurkėną? Pagalvok, kad nevisada gali būti kartu su žiurkėnu. Gal būt naktį bėgiojo ratuke, o tu miegojai. Ne, tu negali miegot. Tau būtina pižiūrėt žiurkėną, kad jam kas nors neatsitiktų. Gal būt jis savo namelyja su vata apsivyniojo, ir nusitraukė kojytę (ašiū Dievui, kad dar gyvena vargšelis)..?
Tu pati, visada būni su savo žiurkėnu??

Urtytea rašo:
Aida rašo:

manau-nunesk pas veterinara:)

Aš irgi. Jis patartų ką daryt. Kaip gydyti, bet gal būt blogiausia.. Nieko nedaryt, nes ilgai negyvens Sad..
Atgal į viršų Go down
deimante

deimante

Pranešimų skaičius : 16

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyPen. 03 05, 2010 10:37 pm

mano peliukui buvo luzusi kojyte bet per pora savaiciu sugijo
Atgal į viršų Go down
skaivulka

skaivulka

Pranešimų skaičius : 97

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyAntr. 04 27, 2010 1:16 am

burbuliukas_liza, nepyk, tu proto bokstas, nepagalvojau pries sakydama Very Happy
Atgal į viršų Go down
Fijona :P

Fijona :P

Pranešimų skaičius : 34

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyTr. 05 19, 2010 8:42 pm

O kaip suprasti, kad susilaužė?
Atgal į viršų Go down
sima

sima

Pranešimų skaičius : 48

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyTr. 05 19, 2010 9:18 pm

kai ziurkeniukas velka koja nepaeina su ja reiskia kad susilauze
Atgal į viršų Go down
simab

simab

Pranešimų skaičius : 43

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptyKv. 10 07, 2010 1:58 am

mano buvo susilauzes, nusigrauze kazkaip ir gyveno su trim 5 metus
Atgal į viršų Go down
Džiunga :)

Džiunga :)

Pranešimų skaičius : 50

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja EmptySk. 05 29, 2011 6:00 pm

OHO Very Happy O šiaip juk žmonės susilaužę koją eina pas gydytoją, tai kodėl žiurkėnukas turi būti išimtis? Smile
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

susilaužė koja Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: susilaužė koja   susilaužė koja Empty

Atgal į viršų Go down

susilaužė koja
Atgal į viršų 
Puslapis 11