Džiungarijos žiurkėnų forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Džiungarijos žiurkėnų forumas

Džiungarijos žiurkėnų mylėtojų ir augintojų klubas

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Susidūriau su ...

Go down 
+20
Deeimenute
ggodulis
Dagis
gintariuke_xx
Ivi
Camilla
Grifukas
Kornita
sima
akvairlulu
Inga
Arbuziuks*
Burbuliukas_Liza
vasare 9
domuxax
kolega
Džiungea
skaivulka
deimante
justea
24 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutoriusPranešimas
kolega

Pranešimų skaičius : 15

Susidūriau su ... - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyKv. 01 28, 2010 11:09 pm

skaivulka rašo:
pabandyk nupirkti ziurkenui burbula. ten idedi ziurkena ir jis vazineja po kambari. Smile galbut tada pasportuos. Very Happy

Turiu tą burbulą, fainas Smile
Atgal į viršų Go down
http://www.ziurkenai.weebly.com
skaivulka

skaivulka

Pranešimų skaičius : 97

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyKv. 01 28, 2010 11:31 pm

maniskis paeina su dideliu. Smile
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

Pranešimų skaičius : 207

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyPen. 01 29, 2010 3:27 am

As tai turiu ta maža nu paty mažiausia kikoje yra o kiek jus mokat už tą dielį aš už mažą sumokėjau 18,20 lt tai pirkit mažą kam to didelio pale
Atgal į viršų Go down
vasare 9

Pranešimų skaičius : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptySk. 01 31, 2010 11:53 pm

domuxax rašo:
As tai turiu ta maža nu paty mažiausia kikoje yra o kiek jus mokat už tą dielį aš už mažą sumokėjau 18,20 lt tai pirkit mažą kam to di delio pale
Nutikrai jau didelio nereikia o mano žiurkėnas turi metalinį ratelį jis plastmasinį susraužė.Very Happy
Atgal į viršų Go down
skaivulka

skaivulka

Pranešimų skaičius : 97

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyPir. 02 01, 2010 6:34 pm

metalinio ratuko negalima.! jam ant pedeliu gali atsirasti pusles. Shocked
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyPir. 02 01, 2010 7:55 pm

metalinis tai ziauru kaip jis toki svoyje pavaiksto
Atgal į viršų Go down
Arbuziuks*

Arbuziuks*

Pranešimų skaičius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 02 13, 2010 4:14 am

Sveikučiai visi. Smile
norėjau pasakyt kad , mano va jau antras žiurkėniukas sukasi tame metaliniame ir jam nieko tokio , kol nepripratau tai negalėjau visa nakti uzmigt kiek jin ten ėjo galvom po ta rateli . :DDD
Atgal į viršų Go down
Arbuziuks*

Arbuziuks*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 02 13, 2010 4:15 am

Arbuziuks* rašo:
Sveikučiai visi. Smile
norėjau pasakyt kad , mano va jau antras žiurkėniukas sukasi tame metaliniame ir jam nieko tokio , kol nepripratau tai negalėjau visa nakti uzmigt kiek jin ten ėjo galvom po ta rateli . :DDD

O šeip nėra buve , kad sirgtu. Smile
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 02 13, 2010 9:04 pm

Jei ka mes kalbame apie burbula metaliny kiek as suprantu
Atgal į viršų Go down
Arbuziuks*

Arbuziuks*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 02 13, 2010 10:35 pm

domuxax rašo:
Jei ka mes kalbame apie burbula metaliny kiek as suprantu

O aš jei ka ne apie burbula ir kalbu , o apie ratelį kuris narvelį yra, taip kad kažko nesupratai.
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 03 06, 2010 8:37 pm

Sveiki,aš susidūriau sutokia bėda:mano žiurkėnui ant nugaros kailio yra labai mažas plotelis kuriamia nėra plaukų o yra truputi kraujo ką man daryti? Ką papatartumėte Sad
Atgal į viršų Go down
Arbuziuks*

Arbuziuks*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyAntr. 03 09, 2010 6:13 pm

domuxax rašo:
Sveiki,aš susidūriau sutokia bėda:mano žiurkėnui ant nugaros kailio yra labai mažas plotelis kuriamia nėra plaukų o yra truputi kraujo ką man daryti? Ką papatartumėte Sad

odos uždėgimas jam , reikia tept ta vieta jo oksikorto tepalu, bet pirmiausia patikrink ar neturi parazitu , nes jei turi nekviestu sveciu tai reikes kitaip gyditi.
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyKv. 03 11, 2010 2:34 am

As jau buvau pas veterinara sake kad tai elergija ir dabar tepu tokiu tepaliuku kur israse veterinaras ziurkenui.
Atgal į viršų Go down
Arbuziuks*

Arbuziuks*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 03 13, 2010 2:19 am

domuxax rašo:
As jau buvau pas veterinara sake kad tai elergija ir dabar tepu tokiu tepaliuku kur israse veterinaras ziurkenui.

Sekmės sveikstant Wink
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptySk. 03 14, 2010 3:54 am

Ačiū, bet mano žiurkėnui jau gerai.Jam dabar ant tos vietos kur yra žaizda ten jau auga jo plaukai. Very Happy
Atgal į viršų Go down
Inga

Pranešimų skaičius : 1

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptySk. 04 25, 2010 3:27 pm

Sveiki, norejau jusu paklausti... Mano ziurkenas labai sertis pradejo, gal cia kokia liga ? Neutral
Na o gal seip pries pavasari kaili meta ?
Kaip , manot ? Question
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptySk. 04 25, 2010 3:49 pm

Mano ziurkenui taip pat buvo jis turbut kaili keicia.
Atgal į viršų Go down
akvairlulu

akvairlulu

Pranešimų skaičius : 32

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyPir. 06 07, 2010 4:53 pm

Noriu paklausti, mano Lulu pradėjo kraujuoti letenėlė.Kai paimi ant ranku matosi kraujas. Gal žinot kas čia?
Atgal į viršų Go down
domuxax

domuxax

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyPir. 06 07, 2010 9:47 pm

gal kur isibreze?
Atgal į viršų Go down
akvairlulu

akvairlulu

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyAntr. 06 08, 2010 2:15 pm

nezinau scratch
Atgal į viršų Go down
justea
Admin
justea

Pranešimų skaičius : 60

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyTr. 06 09, 2010 4:13 pm

Gali būt ,kad nuo grotelių , mano degu taip buvo Neutral Turėtų greit sugyti Smile
Atgal į viršų Go down
https://dziurkenai.forum.st
akvairlulu

akvairlulu

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyAntr. 07 20, 2010 11:44 pm

Mano ziurkenas pradejo viduriuoti Crying or Very sad ir as nezinau ka daryti
Atgal į viršų Go down
sima

sima

Pranešimų skaičius : 48

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyAntr. 10 19, 2010 9:14 pm

ka man daryti mano ziurkene susirgo.Buvome pas veterinara sake tept tokias vaistais bet jie nieko nepadeda.Siandien inai pradejo visa drebet ir cirkst.Gal kas gali padet.Sake serga niezine erkute.Gal kas zinot ka daryt? Sad Sad
Atgal į viršų Go down
Kornita

Kornita

Pranešimų skaičius : 9

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 10 30, 2010 8:51 pm

Sveiki gal galite greitai padeti??? Mano Snaigutė palakė biški aliejaus ir pasodarė tokia keista : labai aktyvi, kailiukas atrodo kaip šlapias, kad būtų ! ! ! Gal galit patarti ar jums taip yra buvę???
Atgal į viršų Go down
Grifukas

Pranešimų skaičius : 1

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 EmptyŠt. 11 27, 2010 5:03 pm

Turejau Džiungarijos nykštukini žiurkėna,jis atsiliepdavo kai pakviesdavai vardu,kasdavo i ranka,labai megdavo baronkas,ledus meliona,bet vakar jis susirgo netiketai apie 12 valanda nakties jis negalejio pajudeti,nuvezus pas veterinoriu bandeme dar suteikti sansa,rodos jau bando atsigauti,bet vis del to 95% dave,kad reikia uzmigdyti,tai vakar apie 12:30 mano ziurkeniukas uzmigo amziai,labai gaila ir skaudu kaip pripranti sunku susitaikyti su tuo,ir taip ir nezinau kas atsitiko mano Grifui.Dabar tik atsiminimai jis isgyveno 1metus ir tris menesius.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susidūriau su ...   Susidūriau su ... - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

Susidūriau su ...
Atgal į viršų 
Puslapis 24Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4  Next